Kära Aktiva medlemmar!
Dagarna går och Coronaviruset består. 
Jag hoppas innerligt att ni alla mår bra.

 Det är märkliga tider vi upplever. Trots att vi varit med ett tag har något liknande med de konsekvenser vi ser aldrig inträffat tidigare. Nog har vi upplevt epidemier förut, polio, asiaten, Hongkong mm men inget av den här omfattningen. Det goda som kom ut ur de sjukdomarna var att vetenskapen fick fram vacciner. Tänker just på polio som var en fruktad sjukdom innan vi blev vaccinerade. Även influensorna har hållits i schack med vaccin. 

Vår verksamhet lär inte komma i gång under den här vårperioden och vad som ska ske till hösten återstår bara att vänta och se. Programkommittén hade hunnit jobba fram ett höstprogram men ingenting är bokat och

 Träffas ska vi göra även om vi får vänta oss att allt inte kanske fungerar precis som tidigare.  Vi vet inte heller hur det blir med samlingslokal för våra möten.

Fortsätt att vara rädda om er. Håll kontakt med varandra över telefon, sms och mail. Gå ut i det vackra vädret och följ myndigheternas råd och rekommendationer för att begränsa spridningen så mycket som möjligt.

De varmaste hälsningar till er alla!
Penny Fransson
Ordförande
Aktiva Seniorer Köping