Kalender - Aktiva Seniorer Köping

En komikers uppväxt, Poms, Quick
Måndag 14 Oktober 2019, 14:00
Träffar : 58

En komikers uppväxt
Tolvårige Juha Lindström är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Att vara rolig är det enda sättet för honom att bli bekräftad på och han gör allt han kan för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan. Genom Juha får vi lära känna hans mamma Ritva, pappa Bengt, lillasyster Marianne och klasskamraterna förstås: bästa vännen Jenny, som Juha skäms för, den mobbade hackkycklingen Thomas som har en galen tysk mamma, och de elaka Lennart och Stefan

Poms
45 minuter utanför Phoenix ligger ett bostadsområde för pensionärer. En plats där palmerna sträcker sig över gatorna, skyarna alltid är klara och "taxi" (ambulansen) kör förbi två eller tre gånger om dagen – en slutdestination för pensionärer. Här bor Martha och Sheryl som startar USA:s första cheerleading-grupp för kvinnor 60+. Baserad på en sann historia.

Quick
Den fängslande sanna historien bakom Sveriges största juridiska skandal hittills, historien om Hannes Råstam som var fast besluten att bevisa Thomas Quicks oskuld. Men ingen var intresserad av att frikänna Sveriges värsta seriemördare, en kannibalistisk våldtäktsman som dömts för åtta mord och som erkänt ytterligare 25. Berättelsen lägger ett pussel för betraktaren att följa som bit för bit avslöjar den otroliga historien bakom Thomas Quick-fallet.

Plats Biografen Royal, Västra Långgatan 3, Köping
Biografen är kontantfri

Nästa händelse

Inga händelser

Seniorbio

Inga händelser