Kalender - Aktiva Seniorer Köping

No time to die, Sista brevet från din älskade, Alltid nära dig
Måndag 04 Oktober 2021, 14:00
Träffar : 56

No Time to Die
Vi kommer b.la att visa den nya efterlängtade Bondfilmen "No Time to Die" som har premiär den 30 september. Vi kommer att lägga ut priset 165 kr som är ordinarie pris men ni får till rabatterat pris 120 kr om ni köper i kassan. Köper ni via nätet så dras 20% av ordinarie pris. 
Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv i Jamaica. Men lugnet blir kortvarigt när hans gamle vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget, att rädda en kidnappad forskare, visar sig tuffare än väntat och leder Bond till en mystisk skurk som är beväpnad med farlig ny teknologi.

Sista brevet från din älskade
Jennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem. De passionerade breven avslöjar hennes olyckliga kärleksaffär med utrikeskorrespondenten Anthony O’Hare och leder till att hon till slut upptäcker sitt sanna jag. Jennifers historia flätas samman med Ellies, en journalist i nutida London.

Alltid nära dig
Om trettiofem år gamla fönstertvättaren John, som har ägnat sitt liv åt att fostra sin son efter att barnets mor lämnade dem strax efter födseln. När John får besked att han har bara några månader kvar att leva försöker han hitta en ny, perfekt familj för sin treåriga son, fast besluten att skydda honom från den hemska verkligheten i situationen. Baserad på en sann historia.

Plats Biograf Royal, Västra Långgaran 3
Kontant fritt

Nästa händelse

Inga händelser

Seniorbio

må 22 aug 2022
14:00 -
Där kräftorna sjunger, Downton Abbey: En ny era, Elvis
Biogaf Royal Svenska Bio, Västra Långgatan 3