Kalender - Aktiva Seniorer Köping

Utvandrarna, Spencer, Tills solen går upp
Måndag 17 Januari 2022, 14:00
Träffar : 23

Utvandrarna
Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Om en chans att börja om. Om chansen till ett nytt bättre liv. Ett hopp tänds och Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig på en resa utan återvändo. Den nya filmatiseringen av Vilhelm Mobergs folkkära klassiker tar oss över världshav, genom liv och död, kärlek och sorg.

Spencer
Året är 1991 och det är dags för ännu en julhelg med kungafamiljen. Dianas äktenskap med Charles är mycket pressat; han ses allt oftare med Camilla Parker-Bowles, samtidigt som hon fortsatt har tvingats spela rollen som den perfekta hustrun. Alla är inställda på en sedvanlig stramt regisserad julhelg med mat, dryck, tomma fraser och fasanjakt. Men Diana har insett att allt måste bli annorlunda denna gång.

Tills solen går upp
När Peder springer på sin ex-flickvän Hanna har många år passerat och de är båda lyckligt gifta på varsitt håll. Samtidigt dras de fortfarande till varandra men ingen av dem vill bryta upp sina äktenskap eller vara otrogna. Men av en slump kommer de över en antik bok som handlar om drömmar. Med bokens hjälp lyckas de ta sig in i drömmarnas värld där de kan leva tillsammans i en tillvaro där allt är möjligt, samtidigt som de lever sina vanliga liv på dagarna.

Plats Biograf Royal, Västra Långgatan 3, Köping
Vi följer alla restriktioner och det som nu gäller (från 23:e december) för att gå på bio är att alla över 18 år måste visa både giltigt vaccinpass samt giltigt id. Ni kan läsa mer om det på www.svenskabio.se.
Tänk också på att komma lite tidigare eftersom det tar längre tid nu när vi måste kolla alla vaccinpass.

Nästa händelse

Inga händelser

Seniorbio

Inga händelser