Aktiva Seniorer höll höstens upptaktsmöte med lunchbuffé och underhållning på Forum. Festkommittén slog upp dörrarna till Globen. Där var dukat och borden dekorerade med höstens färger för ett femtiotal medlemmar och gäster.
Ordförande Bengt Rosberg hälsade alla välkomna och presenterade dagens program men först skulle lunchen från Café Saga avnjutas.

Så var det dags för den glada sextetten som kallar sig ”Notsnubblarna”, dragspel, zittra, fiol och gitarrer och Göte Pelander som konferencier och sångare. Här var det musik- och sångarglädje. Äppelbovisan slog ann att flera låtar skulle gå i Dalaton. Allsångsbladets första sång ”Köppäbevisan” ja nu var stämningen i topp. Romantiken tittade fram i ”Min Elinor” med sångförstärkning av Penny Fransson, bejublat.
Göte Pelander varvade allsång med musik-och sångnummer och rundade av med ”Idas äldrevisa” som också blev Notsnubblarnas extra nummer. Applåder för toppen underhållning.

Anmälningslista för resan till Enköpings parker gick runt och ordförande konstatera att resan fått tillräckligt med anmälningar och blir av.

Information från ordförande att flera platser finns kvar till varmbadsgymnastiken som börjar denna vecka.
Lyriken hälsar också att tre platser är kvar.
Inget nytt än om boulelokalen.

Ordförande meddelade några ändringar i höstens program:
* Gåsmiddagen har nu fått ett preciserat datum, onsdagen den
8 november kl. 18.00 på Culinaren. Priset kommer att uppges vid anmälan.
* Jullunchen med Lucia blir måndagen den 11 december kr 12.00 på Forum.

Bengt Rosberg provade oss även i dag med aktuella tipsfrågor. Frågor som t.ex. Var i Stockholms norra skärgård utspelades Bärgslagsbladets sommarföljetong? Många hade alla frågor rätt.

Ordförande Rosberg tackade medlemmarna och medverkande samt festkommittén för ett lyckat upptaktsmöte.