Höstprogrammet har skickats ut och som första programpunkt ”Upptaktsmöte med lunch och underhållning” hölls idag, 4/9, på Forum.

Ordförande Penny Fransson hälsade alla välkomna och speciellt alla nya medlemmar.

”Musikprofil” kallas musikklasserna från Karlbergsskolan. De hade riggat upp för modern musik. Ungdomarna gav prov på sång och musik till låtar som även passade oss seniorer. ”Sol vind och vatten” av Ted Gärdestad blev en fin inledning. Så följde låtar av Elvis Presley, Cornelius Vreeswijk och Chuck Berry. Miranda Källström sjöng Beatles ”Let it Be” med härlig röst och Emil och Axina framförde ” Imagine” med trumpet och sång med inlevelse. Alla musiker och sångare bjöd på en trevlig underhållning. Final, ungdomarna samlades på scen” -så många de var. Applåder, applåder.

Ordförande tackade och hoppades att vi får lyssna mer till ”Musikprofil”

I dag var vi 62 personer som samlats. Festkommittén, som dukat och dekorerat med höstfärger, bjöd snart till lunch. Ugnsstekt laxsida med romsås och perfekta potatisar och fräscha grönsaker. Så gott.

Penny Fransson informerade om hösten program och de cirklar och grupper som föreningen erbjuder.

Nästa tillfälle att ha trevligt tillsammans blir den 25 september tillägger Penny. Då reser vi till Västerås och Vallbymuséet. Läs mer i programmet och på vår hemsida. Sista anmälnings-och betalningsdag är den 14 september och anmälan görs till Marianne Sjöö-Justesen 073-838 56 54

Kaffet med kaka smakade nu gott och därmed har höstprogrammet startat.