Andra månadsmötet i månaden mars höll Aktiva Seniorer ett lite annorlunda möte.

Inga utomstående som sjöng eller berättade, nej idag fick vi information om vår Hemsida och hjälpa varandra att använda den.

Penny Fransson hälsade oss med ”riktigt mycke Hej allihop”, berättade om kommande program och att Påsklunchen står näst på tur, sista dag, idag, att anmäla sig.

Siri Johnsen tar emot anmälningar till vårterminens sista programpunkt ”Ålands resan”. Anmälningslista skickades runt.

Vår webbmaster, Leila Djupsjö tog vid och ledsagade oss till Forums Wi-Fi och vidare till vår hemsida, http:// koping.aktivaseniorer.com. eller Googlesökning med ”Aktiva Seniorer Köping”. Här kan man hitta allt om program, aktiviteter, reportage och hur man ansöker om medlemskap. Leila tyckte att vi borde gå in på Hemsidan oftare då den alltid är aktuell med evenemang och eventuella ändringar. Hon rekommenderade ”Spel som tränar hjärnan” som du hittar under” Aktiviteter” med ett antal förslag på korsord och ordlekar.

Leila rekommenderade oss att besöka Köpings Kommuns hemsida där under ”Vård & Omsorg ” finns det senaste som kommunen erbjuder oss pensionärer. Sök också på ”Pensionärsrådet” där vår förening ingår.

Dags att smaka på de goda smörgåsarna och kaffet.

Bengt Rosberg Quizmaster var nu beredd att dela ut frågeformulär med 12 frågor. Flera av frågorna var som gjorda för att hitta svaren på nätet.

Vi hjälptes åt i grupper och ljudnivån steg, här fanns det mycket att diskutera.

Svaren då? Bengt redogjorde för svaren och vem hade alla rätt? Aktiva Seniorer är duktiga så det blev många händer i luften.

Penny Fransson rundade av mötet med att tacka alla som kom.

Ute virvlade vårvindar och solen lyste fortfarande starkt.